Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3983
Title: | Визначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди |
Authors: | Артамонова, М. В., Пілюгіна, І. С. Іванова, Н. C. |
Keywords: | суданська троянда;барвники;екстракція;кріопорошки |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Артамонова М. В., Пілюгіна І. С., Іванова Н. C. Визначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 185-191. |
Abstract: | Визначено оптимальні умови екстракції барвних речовин із
кріопорошку суданської троянди та характеристики одержаних барвників. The optimal conditions for the extraction of dyes kriopowder Sudanese rose and characteristics derived dyes defined. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3983 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__30.pdf | 351.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.