Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3983
Title: Визначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди
Authors: Артамонова, М. В.,
Пілюгіна, І. С.
Іванова, Н. C.
Keywords: суданська троянда;барвники;екстракція;кріопорошки
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Артамонова М. В., Пілюгіна І. С., Іванова Н. C. Визначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 185-191.
Abstract: Визначено оптимальні умови екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди та характеристики одержаних барвників.
The optimal conditions for the extraction of dyes kriopowder Sudanese rose and characteristics derived dyes defined.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3983
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__30.pdf351.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.