Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 35
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Розробка програмного засобу навчального призначення для організації самостійної роботи студентів з теми "жорсткість води" | Пілюгіна, І. С.; Аксьонова, О. Ф.; Сибірякова, І. Г. |
2013 | Перспективи розвитку нових послуг в Україні | Віннікова, В. О.; Бондаренко, В. Ф.; Березовський, Д. В. |
2013 | Розробка раціональної форми паковання з комбінованого біорозкладувального пакувального матеріалу для фруктових та овочевих паст і соусів | Дубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Круглова, О. С. |
2013 | Підвищення обізнаності та компетентності споживачів у виборі харчових продуктів | Головко, М. П.; Василенко, О. О.; Геліх, А. О. |
2013 | Ринок взуття в Україні та аналіз двогодинної вологоємності натуральної шкіри | Головко, М. П.; Захаренко, В. О.; Сахедова, О. Р.; Циганенко, В. В. |
2013 | Виробництво ковбасних виробів із зниженим вмістом нітриту натрія | Поварова, Н. М. |
2013 | Особливості кристалоутворення під час заморожування плодів вишні | Василишина, О. В. |
2013 | Визначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди | Артамонова, М. В.,; Пілюгіна, І. С.; Іванова, Н. C. |
2013 | Мікробіологічні аспекти наукового обґрунтування режимів стерилізації консервів "Десерт із кавбуза" | Кухтин, М. Д.; Мельнічук, О. Є.; Сельський, В. Р. |
2013 | Структурно-механічні властивості цукатів із додаванням квіткового пилку | Маяк, В. І.; Маяк, О. А. |
2013 | Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок | Обозна, М. В.; Чаговець, В. В.; Чаговець, Л. О.; Перцевой, Ф. В. |
2013 | Визначення похибки параметрів нелінійної моделі | Торяник, О. І.; Дьяков, О. Г.; Воронцова, Ж. В. |
2013 | Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарстві | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О. |
2013 | Підвищення якості ковбасних виробів за рахунок використання зернобобової сировини | Холодова, О. Ю. |
2013 | Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта | Рогова, А. Л.; Положишникова, Л. О. |
2013 | Вплив дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха" на якість цукрового печива | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Рогова, А. Л.; Місюля, І. |
2013 | Вплив овочевих та ягідних порошків на якість макаронних виробів | Дюкарева, Г. І.; Стьопін, Р. О. |
2013 | Товарознавча експертиза якості та безпечності горілки українських виробників | Бондаренко, В. Ф.; Овчиннікова, І. Ф.; Круглова, О. С. |
2013 | Використання арахісу у виробництві продуктів функціонального призначення | Дубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О. |
2013 | Удосконалення конкурентоспроможності та платоспроможності підприємств м’ясної промисловості за рахунок упровадження системи НАССР | Одарченко, А. М.; Соколова, Є. Б.; Максимова, А. А. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 35