Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3980
Title: Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок
Authors: Обозна, М. В.
Чаговець, В. В.
Чаговець, Л. О.
Перцевой, Ф. В.
Keywords: сирний продукт;рослинні добавки;гідротермічна обробка;математичне моделювання
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Обозна М. В., Чаговець В. В., Чаговець Л. О., Перцевой Ф. В. Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 164-172.
Abstract: Обґрунтовано доцільність застосування гідротермічної обробки сирної маси під час її з’єднання з рослинними добавками, яка підвищує вологоутримуючу здатність модельної системи сирного продукту. За допомогою математичного моделювання експериментальних даних було отримано математичні моделі оптимальних параметрів гідротермічної обробки дослідних зразків.
Expediency of heat treatment of cheese mass during its connection with herbal supplement that increases the water-retaining capacity model system cheese product. Using mathematical modeling of the experimental data was obtained mathematical model of optimal parameters hydrothermal processing models.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3980
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__27.pdf341.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.