Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3984
Title: Особливості кристалоутворення під час заморожування плодів вишні
Authors: Василишина, О. В.
Keywords: Гріот Подбєльський;Альфа;вишні;плоди;кристалоутворення;заморожування
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Василишина О. В. Особливості кристалоутворення під час заморожування плодів вишні. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 191-196.
Abstract: Досліджено особливості кристалоутворення плодів вишні сортів Гріот Подбєльський і Альфа під час заморожування.
The features of kristaloutvorennya garden-stuffs of cherry of sorts are investigational Griot Podbelskiy and Alpha during freezing.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3984
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__31.pdf256.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.