Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3987
Назва: | Підвищення обізнаності та компетентності споживачів у виборі харчових продуктів |
Автори: | Головко, М. П. Василенко, О. О. Геліх, А. О. |
Ключові слова: | споживачі;харчові продукти;маркування продукції;інформаційна обізнаність |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Головко М. П., Василенко О. О., Геліх А. О. Підвищення обізнаності та компетентності споживачів у виборі харчових продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 207-213. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто проблему інформаційної обізнаності споживачів харчових
продуктів. Наведено шляхи вирішення цієї проблеми за допомогою
удосконалення маркування продукції з урахуванням якісного та кількісного
складу харчового продукту, що всебічно висвітлюється на етикетці. This paper deals with the problem of information consumer awareness of food. The presented solutions to this problem by improving labeling considering the qualitative and quantitative composition of a food product that comprehensively covered on the label. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3987 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__34.pdf | 332.47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.