Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6479
Title: Дослідження показників якості керамічних виробів
Authors: Колесник, Т. Л.
Іванова, А. А.
Keywords: керамічні вироби;якість;тарілки мілкі столові
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Колесник Т. Л., Іванова А. А. Дослідження показників якості керамічних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 482-488.
Abstract: Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості керамічних виробів (мілких столових тарілок з фарфору, фаянсу та майоліки) вітчизняних виробників.
The organoleptical and physical and chemical indices of quality of ceramic wares (shallow table plates from porcelain, glazed pottery and majolica) of domestic producers are investigated.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6479
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_81.pdf167.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.