Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6455
Title: | Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методу |
Authors: | Дубініна, А. А. Щербакова, Т. В. Селютіна, Г. А. |
Keywords: | спектрофотометричний метод;оцінка кольору продукції;рослинна сировина |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дубініна А. А., Щербакова Т. В., Селютіна Г. А. Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 429-435. |
Abstract: | Наведено результати використання спектрофотометричного
методу для оцінки кольору продукції з рослинної сировини за допомогою
кольоропараметричних характеристик. There are given the color estimation results of plant products by means of spectrophotometric characteristics. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6455 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_72.pdf | 208.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.