Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6455
Title: Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методу
Authors: Дубініна, А. А.
Щербакова, Т. В.
Селютіна, Г. А.
Keywords: спектрофотометричний метод;оцінка кольору продукції;рослинна сировина
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дубініна А. А., Щербакова Т. В., Селютіна Г. А. Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 429-435.
Abstract: Наведено результати використання спектрофотометричного методу для оцінки кольору продукції з рослинної сировини за допомогою кольоропараметричних характеристик.
There are given the color estimation results of plant products by means of spectrophotometric characteristics.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6455
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_72.pdf208.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.