Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6458
Title: Дослідження хімічного складу та біологічної цінності молочного напівфабрикату з використанням екстракту кореня солодки
Authors: Гніцевич, В. А.
Вольнова, Н. В.
Keywords: екстракт кореня солодки;знежирене молоко;напівфабрикати молочні
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Гніцевич В. А., Вольнова Н. В. Дослідження хімічного складу та біологічної цінності молочного напівфабрикату з використанням екстракту кореня солодки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 447-452.
Abstract: Наведено результати досліджень хімічного складу та біологічної цінності напівфабрикату на основі знежиреного молока з використанням екстракту кореня солодки.
In the article the results of researches are resulted on the study of chemical composition and biological value of multifunction intermediate product on the basis of fat free milk with the use of extract of root of solodka.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6458
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_75.pdf178.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.