Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6457
Title: Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на залізодефіцитну анемію
Authors: Мазуренко, І. К.
Keywords: консервовані продукти;харчування дітей;залізодефіцитна анемія
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Мазуренко І. К. Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на залізодефіцитну анемію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 443-447.
Abstract: Науково обґрунтовано проблему впровадження промислового виробництва консервованих продуктів для харчування дітей, хворих на залізодефіцитну анемію.
It was scientifically grounded the problem of industrial introduction of canned foods for the children ill with the iron-deficiency anaemia.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6457
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_74.pdf157.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.