Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6454
Title: | Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізу |
Authors: | Дюкарева, Г. І. Тихенко, О. Ю. Білецька, Я. О. |
Keywords: | плодово-ягідна сировина;зефірна маса;пюре ягід;еламін;вітаміни;біологічно активні речовини (БАР);спектрофотометричний аналіз |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дюкарева Г. І., Тихенко О. Ю., Білецька Я. О. Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 423-429. |
Abstract: | Наведено результати дослідження вітамінів та біологічно активних
речовин у плодово-ягідній сировині, досліджено залежність зміни кольору
зефірної маси з еламіном від введення пюре ягід. Resulted results of research of vitamins and biologically active matters in garden-stuffs of berries raw material, dependence of discoloration zephyr mass is investigational with elamine from the conduct of puree of berries. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6454 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_71.pdf | 237.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.