Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6482
Title: Перспективи розвитку ERP-систем на підприємствах харчування і ресторанного господарства
Authors: Сибірякова, І. Г.
Кочарова, Т. Р.
Keywords: системи управління ресурсами підприємства;галузі харчування і ресторанного господарства
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Сибірякова І. Г., Кочарова Т. Р. Перспективи розвитку ERP-систем на підприємствах харчування і ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 502-509.
Abstract: Проведено огляд існуючих систем управління ресурсами підприємства, інтегрованих у галузі харчування і ресторанного господарства.
A review of existing enterprise resource planning system, integrated in food and restaurant management.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6482
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_84.pdf178.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.