Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6482
Title: | Перспективи розвитку ERP-систем на підприємствах харчування і ресторанного господарства |
Authors: | Сибірякова, І. Г. Кочарова, Т. Р. |
Keywords: | системи управління ресурсами підприємства;галузі харчування і ресторанного господарства |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Сибірякова І. Г., Кочарова Т. Р. Перспективи розвитку ERP-систем на підприємствах харчування і ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 502-509. |
Abstract: | Проведено огляд існуючих систем управління ресурсами
підприємства, інтегрованих у галузі харчування і ресторанного господарства. A review of existing enterprise resource planning system, integrated in food and restaurant management. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6482 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_84.pdf | 178.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.