Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6456
Title: Дослідження якості продуктів методом функціонального аналізу властивостей
Authors: Колесник, Т. Л.
М’ячиков, О. В.
Keywords: якість яблук;продукти харчування;метод функціонального аналізу
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Колесник Т. Л., М’ячиков О. В. Дослідження якості продуктів методом функціонального аналізу властивостей. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 435-442.
Abstract: Досліджено якість свіжих яблук методом функціонального аналізу властивостей. Доведено ефективність використання даного методу в товарознавстві для проведення експертизи і визначення якості продуктів.
Quality of fresh apples was investigated by the method of functional analysis of properties. Efficiency of the use of this method in the merchandizing for the expert and determination of quality of products is proved.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6456
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_73.pdf192.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.