Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6480
Title: Застосування інформаційних технологій для аналізу організації праці на підприємствах харчування
Authors: Кір’яков, Ю. К.
Тімофєєва, О. М.
Keywords: аналіз витрат робочого часу;фотографія робочого часу;продуктивность праці;автоматизація процесів;інформаційні технології;підприємства харчування
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Кір’яков Ю. К., Тімофєєва О. М. Застосування інформаційних технологій для аналізу організації праці на підприємствах харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 489-495.
Abstract: Розроблено програму, що забезпечує аналіз витрат робочого часу. Дана програма дозволить автоматизувати процес фотографії робочого часу і оперативно запланувати заходи щодо підвищення ефективності продуктивності праці.
The software for analyzing the expense of work hours is developed. The software will enables to automatize the work day picturing and will enable to quickly plan the steps to increasing the efficiency of labour productivity.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6480
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_82.pdf274.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.