Випуск 2 (12) : [87] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 87
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Аналіз програм, що використовуються для оцінки фінансового стану підприємстваСтаверська, Т.О.; Аскрітєнкова, О.Ю.
2010Інформаційне забезпечення оперативного контролю в сільському господарстві: стан та напрями вдосконаленняПриступа, К.П.
2010Сутність та значення фінансово-економічного контролю в умовах фінансової кризиБондаренко, Н.О.; Гаркуша, Н.М.
2010Удосконалення методики оцінки фінансової стійкості на підставі аналізу оборотного капіталуСідорова, Т.О.
2010Організація економічної роботи з аналізу реальних інвестицій підприємстваКащена, Н.Б.; Цуканова, О.В.
2010Перспективи розвитку ERP-систем на підприємствах харчування і ресторанного господарстваСибірякова, І. Г.; Кочарова, Т. Р.
2010Сучасний стан та проблеми автоматизації управління підприємствами ресторанного бізнесу та торгівліЧаговець, В. В.; Землянко, В. В.
2010Застосування інформаційних технологій для аналізу організації праці на підприємствах харчуванняКір’яков, Ю. К.; Тімофєєва, О. М.
2010Дослідження показників якості керамічних виробівКолесник, Т. Л.; Іванова, А. А.
2010Дослідження якісних характеристик скляної тари вітчизняних виробниківГоловко, М. П.; Сорокіна, С. В.; Афанасьєва, В. А.
2010Власні коливання циліндра із жорстким ядромСинєкоп, М. С.; Пархоменко, Л. О.
2010Про розстановку операторних коефіцієнтів ряду і узагальнену опуклістьБойко, Н. В.
2010Температурна залежність теплоємності водиМалафаєв, М. Т.
2010Пошукові дослідження можливості використання перикарпу волоського горіха для виробництва напоївТюрікова, І. С.
2010Дослідження хімічного складу та біологічної цінності молочного напівфабрикату з використанням екстракту кореня солодкиГніцевич, В. А.; Вольнова, Н. В.
2010Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на залізодефіцитну анеміюМазуренко, І. К.
2010Дослідження якості продуктів методом функціонального аналізу властивостейКолесник, Т. Л.; М’ячиков, О. В.
2010Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методуДубініна, А. А.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.
2010Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізуДюкарева, Г. І.; Тихенко, О. Ю.; Білецька, Я. О.
2010Дослідження гігроскопічних властивостей залізовмісних дієтичних добавок для визначення умов їх зберіганняЄвлаш, В. В.; Акмен, В. О.; Дьяков, О. Г.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 87