Випуск 1 (13) : [71] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 71
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Дослідження екстракції хлорофілу під час використання різної апаратури, що забезпечує процес перемішуванняПогожих, М. І.; Міщенко, Т. В.
2011ЯМР-дослідження зміни стану вологи в культивованих грибах під час теплової обробкиДьяков, О. Г.; Крайнюк, Л. М.; Набоков, І. В.; Торяник, О. І.
2011Будова водяних розчинів гідрофобних неелектролітів як моделюючих системТоряник, О. І.
2011Дослідження впливу молекулярних розчинів та розчинів електролітів на фізико-технологічні характеристики альгінатних капсулПивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.; Калашнікова, К. І.; Бабій, К. Є.
2011Визначення раціональних режимів тиражування солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом, на основі дослідження їх структурно-механічних властивостейЄвлаш, В. В.; Погожих, М. І.; Акмен, В. О.; Малафаєв, М. Т.
2011Зміна показників якості пісочного печива на олії під час зберіганняВрадій, Н. І.; Самохвалова, О. В.
2011Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберіганняХацкевич, Ю. М.; Непочатих, Т. А.; Іванченко, О. С.
2011Дослідження якості хліба житньо-пшеничного "Бородинського" та підвищення біологічної цінності хлібобулочних виробів з використанням ягід чорниціБачинська, Я. О.; Непочатих, Т. А.
2011Перспективы расширения ассортимента изделий из слоеного тестаИванов, Е. Л.; Беликова, И. Г.
2011Об’єктивна оцінка можливості підвищення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонокШубіна, Л. Ю.; Доманова, О. В.; Непочатих, Т. А.
2011Обґрунтування впливу поліпшуючих добавок на властивості хліба зі слабкого пшеничного борошна в процесі зберіганняОдарченко, Д. М.; Бабіч, А. О.
2011Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ЯМРОдарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.; Гасай, Є. Л.
2011Використання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервівОдарченко, А. М.; Сесь, А. М.; Гасай, Є. Л.
2011Застосування стабілізаторів структури та їх вплив на текстуру сметанних десертівОдарченко, М. С.; Сподар, К. В.
2011Вплив активності води на мікробіологічні показники м’ясних січених виробів, збагачених кальціємКолесник, Т. Л.; Колесник, А. О.
2011Визначення малих концентрацій органічних домішок в очищеній водіМихайленко, В. Г.; Князева, О. І.; Гиль, З. П.; Волошин, П. В.
2011Cолюбілізація соняшникової олії водяними розчинами Твін-80Мурликіна, Н. В.; Добровольська, О. В.
2011Біокаталіз у процесах ароматизації рослинної сировиниДубова, Г. Є.
2011Визначення якості батонів нарізних звичайних, які реалізуються в торговельній мережіБачинська, Я. О.; Аліпова, Ю. П.
2011Шляхи забезпечення високої якості рибних консервів типу "Шпроти в олії”Шеломієнко, Н. В.; Мирошниченко, Л. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 71