Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 71
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Дослідження екстракції хлорофілу під час використання різної апаратури, що забезпечує процес перемішування | Погожих, М. І.; Міщенко, Т. В. |
2011 | ЯМР-дослідження зміни стану вологи в культивованих грибах під час теплової обробки | Дьяков, О. Г.; Крайнюк, Л. М.; Набоков, І. В.; Торяник, О. І. |
2011 | Будова водяних розчинів гідрофобних неелектролітів як моделюючих систем | Торяник, О. І. |
2011 | Дослідження впливу молекулярних розчинів та розчинів електролітів на фізико-технологічні характеристики альгінатних капсул | Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.; Калашнікова, К. І.; Бабій, К. Є. |
2011 | Визначення раціональних режимів тиражування солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом, на основі дослідження їх структурно-механічних властивостей | Євлаш, В. В.; Погожих, М. І.; Акмен, В. О.; Малафаєв, М. Т. |
2011 | Зміна показників якості пісочного печива на олії під час зберігання | Врадій, Н. І.; Самохвалова, О. В. |
2011 | Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберігання | Хацкевич, Ю. М.; Непочатих, Т. А.; Іванченко, О. С. |
2011 | Дослідження якості хліба житньо-пшеничного "Бородинського" та підвищення біологічної цінності хлібобулочних виробів з використанням ягід чорниці | Бачинська, Я. О.; Непочатих, Т. А. |
2011 | Перспективы расширения ассортимента изделий из слоеного теста | Иванов, Е. Л.; Беликова, И. Г. |
2011 | Об’єктивна оцінка можливості підвищення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок | Шубіна, Л. Ю.; Доманова, О. В.; Непочатих, Т. А. |
2011 | Обґрунтування впливу поліпшуючих добавок на властивості хліба зі слабкого пшеничного борошна в процесі зберігання | Одарченко, Д. М.; Бабіч, А. О. |
2011 | Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ЯМР | Одарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.; Гасай, Є. Л. |
2011 | Використання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервів | Одарченко, А. М.; Сесь, А. М.; Гасай, Є. Л. |
2011 | Застосування стабілізаторів структури та їх вплив на текстуру сметанних десертів | Одарченко, М. С.; Сподар, К. В. |
2011 | Вплив активності води на мікробіологічні показники м’ясних січених виробів, збагачених кальцієм | Колесник, Т. Л.; Колесник, А. О. |
2011 | Визначення малих концентрацій органічних домішок в очищеній воді | Михайленко, В. Г.; Князева, О. І.; Гиль, З. П.; Волошин, П. В. |
2011 | Cолюбілізація соняшникової олії водяними розчинами Твін-80 | Мурликіна, Н. В.; Добровольська, О. В. |
2011 | Біокаталіз у процесах ароматизації рослинної сировини | Дубова, Г. Є. |
2011 | Визначення якості батонів нарізних звичайних, які реалізуються в торговельній мережі | Бачинська, Я. О.; Аліпова, Ю. П. |
2011 | Шляхи забезпечення високої якості рибних консервів типу "Шпроти в олії” | Шеломієнко, Н. В.; Мирошниченко, Л. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 71