Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5930
Title: Визначення раціональних режимів тиражування солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом, на основі дослідження їх структурно-механічних властивостей
Authors: Євлаш, В. В.
Погожих, М. І.
Акмен, В. О.
Малафаєв, М. Т.
Keywords: солодкі плитки;гемове залізо;дієтичні добавки;«Редгем»;«Фітогем»;«Калгем»
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Євлаш В. В., Погожих М. І., Акмен В. О., Малафаєв М. Т. Визначення раціональних режимів тиражування солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом, на основі дослідження їх структурно-механічних властивостей. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 295-303.
Abstract: Вивчено структурно-механічні властивості солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом. Визначено раціональні режими для проведення перемішування і процесу тиражування нових солодких плиток. Доведено доцільність внесення в рецептуру традиційного напівтвердого тиражного ірису дієтичних добавок «Редгем», «Фітогем», «Калгем», що сприяє утворенню дрібнокристалічної структури продукту.
Studied are structurally-mechanical properties of sweet tiles (like taffy) which was enriched by heme iron in the article, expedience of introduction is well-proven to compounding of the traditional noncompressed toffee taffy with dietary additions of «Redgem», «Fytogem», «Kalgem», that is instrumental in formation of fine crys talline structure of product. The rational modes are certain for the interfusion and process of circulating of new sweet tiles.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5930
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_49.pdf214.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.