Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5919
Title: Дослідження якості хліба житньо-пшеничного "Бородинського" та підвищення біологічної цінності хлібобулочних виробів з використанням ягід чорниці
Authors: Бачинська, Я. О.
Непочатих, Т. А.
Keywords: хліб житньо-пшеничний;ягоди чорниці;хліб "Бородинський";покращення
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Бачинська Я. О., Непочатих Т. А. Дослідження якості хліба житньо-пшеничного "Бородинського" та підвищення біологічної цінності хлібобулочних виробів з використанням ягід чорниці. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 274-281.
Abstract: Розроблено науково обґрунтовану технологію хліба житньо-пшеничного підвищеної біологічної цінності з використанням ягід чорниці, досліджено якість житньо-пшеничного хліба вітчизняного виробництва, а також порівняно його основні характеристики з новим, покращеним хлібом.
Work is devoted science-based technologies Rye-wheat increased biological value with blueberries, the quality of rye-wheat bread domestic production, and comparison of its main features with the new improved with food.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5919
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_46.pdf181.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.