Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5919
Title: | Дослідження якості хліба житньо-пшеничного "Бородинського" та підвищення біологічної цінності хлібобулочних виробів з використанням ягід чорниці |
Authors: | Бачинська, Я. О. Непочатих, Т. А. |
Keywords: | хліб житньо-пшеничний;ягоди чорниці;хліб "Бородинський";покращення |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Бачинська Я. О., Непочатих Т. А. Дослідження якості хліба житньо-пшеничного "Бородинського" та підвищення біологічної цінності хлібобулочних виробів з використанням ягід чорниці. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 274-281. |
Abstract: | Розроблено науково обґрунтовану технологію хліба житньо-пшеничного підвищеної біологічної цінності з використанням ягід чорниці, досліджено якість житньо-пшеничного хліба вітчизняного виробництва, а
також порівняно його основні характеристики з новим, покращеним хлібом. Work is devoted science-based technologies Rye-wheat increased biological value with blueberries, the quality of rye-wheat bread domestic production, and comparison of its main features with the new improved with food. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5919 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_46.pdf | 181.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.