Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5908
Title: | Об’єктивна оцінка можливості підвищення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок |
Authors: | Шубіна, Л. Ю. Доманова, О. В. Непочатих, Т. А. |
Keywords: | натуральні ковбасні оболонки;бар’єрні властивості |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Шубіна Л. Ю., Доманова О. В., Непочатих Т. А. Об’єктивна оцінка можливості підвищення бар’єрних властивостей натуральних ковбасних оболонок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 263-268. |
Abstract: | Розглянуто основні тенденції у використанні різних видів ковбасних
оболонок. Обґрунтовано можливість модифікації натуральних оболонок з
метою підвищення їх бар’єрних властивостей. The main trends in usage of miscellaneous kinds of casings are considered. The capability of version of natural envelopes for the purpose rises of their barrier properties is reasonable. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5908 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_44.pdf | 162.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.