Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5977
Название: Дослідження впливу молекулярних розчинів та розчинів електролітів на фізико-технологічні характеристики альгінатних капсул
Авторы: Пивоваров, П. П.
Пивоваров, Є. П.
Кондратюк, Н. В.
Калашнікова, К. І.
Бабій, К. Є.
Ключевые слова: альгінатний гель;характеристика альгінатних капсул;технологічні харчові середовища;молекулярні розчини
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Пивоваров П. П., Пивоваров Є. П., Кондратюк Н. В., Калашнікова К. І., Бабій К. Є. Дослідження впливу молекулярних розчинів та розчинів електролітів на фізико-технологічні характеристики альгінатних капсул. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 303-309.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання впливу якісного та кількісного складу технологічних харчових середовищ на структуру капсульних об’єктів, виготовлених на основі альгінатного гелю.
The question about influence of qualitative and quantitative composition of food technological environments on the structure of capsular objects from algi nate gel is considered.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5977
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_50.pdf251 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.