Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5890
Title: | Визначення малих концентрацій органічних домішок в очищеній воді |
Authors: | Михайленко, В. Г. Князева, О. І. Гиль, З. П. Волошин, П. В. |
Keywords: | органічні домішки;очищена вода;харчові виробництва |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Михайленко В. Г., Князева О. І., Гиль З. П., Волошин П. В. Визначення малих концентрацій органічних домішок в очищеній воді. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 229-236. |
Abstract: | Розроблено методику визначення повного хімічного споживання
кисню в очищеній воді для харчових виробництв. Зазначена методика має
чутливість від 4 мг/дм3, а з концентруванням – від 0,4 мг/дм3. The Designed methods of the determination of the full chemical consumption of the oxygen in cleaned water for food production. The Specified methods has sensitivity from 4 mg/dm3, but with increase the concentrations - from 0,4 mg/dm3. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5890 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_38.pdf | 195.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.