Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5916
Title: | Перспективы расширения ассортимента изделий из слоеного теста |
Authors: | Иванов, Е. Л. Беликова, И. Г. |
Keywords: | листкове тісто;житнє борошно;пшеничне борошно;пластичне розтягнення тіста |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Иванов Е. Л., Беликова И. Г. Перспективы расширения ассортимента изделий из слоеного теста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 268-273. |
Abstract: | Вироби з листкового тіста мають підвищений попит.
Найважливішою вимогою до сировини є використання для приготування
листкового тіста пшеничного борошна з високим вмістом клейковини,
властивості якої характеризуються її силою – здатністю до пластичного
розтягнення. На кафедрі технології доведена можливість використання для
приготування листкового тіста житнього борошна. Roll, bun and pie from the rolled-in dough are in great demand. The major requirement to the raw material is wheat flour with high and strong protein for rolled-in dough. We demonstrate possible use for rolled-in dough with ray flour. In pictures 1 and 2 are given microstructure non-yeasted and yeast raised rolled-in dough with ray flour. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5916 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_45.pdf | 194.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.