Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5916
Title: Перспективы расширения ассортимента изделий из слоеного теста
Authors: Иванов, Е. Л.
Беликова, И. Г.
Keywords: листкове тісто;житнє борошно;пшеничне борошно;пластичне розтягнення тіста
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Иванов Е. Л., Беликова И. Г. Перспективы расширения ассортимента изделий из слоеного теста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 268-273.
Abstract: Вироби з листкового тіста мають підвищений попит. Найважливішою вимогою до сировини є використання для приготування листкового тіста пшеничного борошна з високим вмістом клейковини, властивості якої характеризуються її силою – здатністю до пластичного розтягнення. На кафедрі технології доведена можливість використання для приготування листкового тіста житнього борошна.
Roll, bun and pie from the rolled-in dough are in great demand. The major requirement to the raw material is wheat flour with high and strong protein for rolled-in dough. We demonstrate possible use for rolled-in dough with ray flour. In pictures 1 and 2 are given microstructure non-yeasted and yeast raised rolled-in dough with ray flour.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5916
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_45.pdf194.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.