Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5900
Title: Обґрунтування впливу поліпшуючих добавок на властивості хліба зі слабкого пшеничного борошна в процесі зберігання
Authors: Одарченко, Д. М.
Бабіч, А. О.
Keywords: поліпшуючі добавки;слабке пшеничне борошно;якість хліба;подовження терміну зберігання
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Одарченко Д. М., Бабіч А. О. Обґрунтування впливу поліпшуючих добавок на властивості хліба зі слабкого пшеничного борошна в процесі зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 258-263.
Abstract: Розглянуто та обґрунтовано вплив поліпшуючих добавок на властивості хліба зі слабкого пшеничного борошна в процесі зберігання. Дослідженнями встановлено та експериментально підтверджено, що введення добавок подовжує терміни зберігання та покращує якість виробів.
Review and justify an influence of additives to improve the properties of bread with a weak wheat flour during storage. The research has established and experimentally confirmed that supplementation prolongs shelf life and improves product quality.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5900
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_43.pdf188.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.