Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5899
Title: Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ЯМР
Authors: Одарченко, А. М.
Карбівнича, Т. В.
Гасай, Є. Л.
Keywords: метод ядерного магнітного резонансу (ЯМР);напівфабрикат борщової заправки;зберігання напівфабрикату;дослідження фізичного стану води
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Одарченко А. М., Карбівнича Т. В., Гасай Є. Л. Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ЯМР. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 253-258.
Abstract: Використано метод ядерного магнітного резонансу для дослідження фізичного стану води у напівфабрикаті борщової заправки за температур нижче 0º C. Експериментально визначено кількість води, що не виморожується, та надано рекомендації щодо оптимальних режимів зберігання напівфабрикату.
The nuclear magnetic resonance method in study the physical state of water in semi borschevaya filling at temperatures below 0º C is used. Quantity of frozen water is experimentally defined and recommendations on the best mode of storage of semi product are given.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5899
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_42.pdf206.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.