Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5925
Title: Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберігання
Authors: Хацкевич, Ю. М.
Непочатих, Т. А.
Іванченко, О. С.
Keywords: майонезні соуси;жирові компоненти;якість;соняшникова та ріпакова олія
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Хацкевич Ю. М., Непочатих Т. А., Іванченко О. С. Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 282-287.
Abstract: Досліджено зміни якості жирових компонентів майонезних соусів, виготовлених на основі соняшникової олії та купажованих сумішей, що містять соняшникову і ріпакову олію.
Changes of fat components' quality in mayonnaise sauces produced on the basis of oil and blended mixtures, which contain sunflower and rape oil, are examined.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5925
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_47.pdf165.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.