Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 60 из 71
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2011 | Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива | Чорна, Т. О.; Тютюнник, Д. О. |
2011 | Визначення якості томатної пасти, що реалізується в торговельній мережі Харкова | Шеломієнко, Н. В.; Рикова, О. І. |
2011 | Оцінка вологопроникності оболонок як чинника виходу та втрат у процесі зберігання ковбасних виробів | Онищенко, В. М.; Шубіна, Л. Ю.; Янчева, М. О.; Островерх, І. С. |
2011 | Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100" | Кравченко, О. І.; Лисюк, Г. М.; Олійник, С. Г. |
2011 | Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберігання | Погожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Черкашина, В. Ю. |
2011 | Вплив напівфабрикату кісткового харчового на властивості емульсійних систем | Головко, М. П.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Роговий, І. С. |
2011 | Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста | Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М.; Тимчук, С. М. |
2011 | Спосіб виробництва овочевого морозива "Заморожений сік" | Погожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Даниленко, Л. В.; Діденко, О. В. |
2011 | Практичні підходи в застосуванні інтелектуальних технологій у готельно-ресторанному господарстві | Горєлков, Д. В.; Гавриленко, В. В.; Василець, К. К. |
2011 | Поздовжньо-поперечна течія неньютонівської рідини з в’язкістю, що залежить від швидкості зрушення у прямокутному каналі шнекової машини | Білецький, Е. В.; Толчинський, Ю. А.; Петренко, О. В. |
2011 | Використання регенеративного теплообмінника для підвищення ефективності холодильної установки в системах термо-вологої обробки продуктів харчування | Потапов, В. О.; Мольський, С. М.; Качалов, В. В. |
2011 | Визначення профілю рефлектора теплотехнічної установки, яка має додаткову відбивальну поверхню | Плевако, В. П.; Куценко, В. А.; Педорич, І. П. |
2011 | Визначення раціонального навантаження дослідної НВЧ-камери | Погожих, М. І.; Цуркан, М. М. |
2011 | Структуровані термостабільні тверді емульсії на основі іонотропних полісахаридів | Нечепуренко, К. Б.; Пивоваров, Є. П.; Горальчук, А. Б.; Трощій, Т. В. |
2011 | Дослідження стану води під час використання замороженого м'яса в технології швидкозаморожених напівфабрикатів | Віннікова, Л. Г.; Шарпе, А. О.; Янчева, М. О. |
2011 | Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів з метою їх використання в технології продукції на основі молочної сировини | Гринченко, О. О.; Гурікова, І. М.; Запаренко, Г. В. |
2011 | Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначення | Головко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В. |
2011 | Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива, виготовленого з використанням традиційних та нетрадиційних для кондитерської промисловості жирів | Сесь, А. М.; Михайлик, В. І.; Василець, К. К.; Звягінцева, Г. Л. |
2011 | Дослідження збереження свіжості спеціального дієтичного безбілкового хліба | Луньова, О. С.; Кучерук, З. І. |
2011 | Хлібобулочні функціональні вироби для геродієтичного харчування | Свідло, К. В.; Лазарєва, Т. А. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 60 из 71