Випуск 1 (13) : [71] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 60 из 71
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2011Поліпшення споживних властивостей і збереженості печиваЧорна, Т. О.; Тютюнник, Д. О.
2011Визначення якості томатної пасти, що реалізується в торговельній мережі ХарковаШеломієнко, Н. В.; Рикова, О. І.
2011Оцінка вологопроникності оболонок як чинника виходу та втрат у процесі зберігання ковбасних виробівОнищенко, В. М.; Шубіна, Л. Ю.; Янчева, М. О.; Островерх, І. С.
2011Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100"Кравченко, О. І.; Лисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.
2011Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберіганняПогожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Черкашина, В. Ю.
2011Вплив напівфабрикату кісткового харчового на властивості емульсійних системГоловко, М. П.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Роговий, І. С.
2011Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тістаПостнова, О. М.; Лисюк, Г. М.; Тимчук, С. М.
2011Спосіб виробництва овочевого морозива "Заморожений сік"Погожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Даниленко, Л. В.; Діденко, О. В.
2011Практичні підходи в застосуванні інтелектуальних технологій у готельно-ресторанному господарствіГорєлков, Д. В.; Гавриленко, В. В.; Василець, К. К.
2011Поздовжньо-поперечна течія неньютонівської рідини з в’язкістю, що залежить від швидкості зрушення у прямокутному каналі шнекової машиниБілецький, Е. В.; Толчинський, Ю. А.; Петренко, О. В.
2011Використання регенеративного теплообмінника для підвищення ефективності холодильної установки в системах термо-вологої обробки продуктів харчуванняПотапов, В. О.; Мольський, С. М.; Качалов, В. В.
2011Визначення профілю рефлектора теплотехнічної установки, яка має додаткову відбивальну поверхнюПлевако, В. П.; Куценко, В. А.; Педорич, І. П.
2011Визначення раціонального навантаження дослідної НВЧ-камериПогожих, М. І.; Цуркан, М. М.
2011Структуровані термостабільні тверді емульсії на основі іонотропних полісахаридівНечепуренко, К. Б.; Пивоваров, Є. П.; Горальчук, А. Б.; Трощій, Т. В.
2011Дослідження стану води під час використання замороженого м'яса в технології швидкозаморожених напівфабрикатівВіннікова, Л. Г.; Шарпе, А. О.; Янчева, М. О.
2011Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів з метою їх використання в технології продукції на основі молочної сировиниГринченко, О. О.; Гурікова, І. М.; Запаренко, Г. В.
2011Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначенняГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В.
2011Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива, виготовленого з використанням традиційних та нетрадиційних для кондитерської промисловості жирівСесь, А. М.; Михайлик, В. І.; Василець, К. К.; Звягінцева, Г. Л.
2011Дослідження збереження свіжості спеціального дієтичного безбілкового хлібаЛуньова, О. С.; Кучерук, З. І.
2011Хлібобулочні функціональні вироби для геродієтичного харчуванняСвідло, К. В.; Лазарєва, Т. А.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 60 из 71