Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5892
Title: Вплив активності води на мікробіологічні показники м’ясних січених виробів, збагачених кальцієм
Authors: Колесник, Т. Л.
Колесник, А. О.
Keywords: м’ясні фарші;НКХ;збагачення кальцієм;активність води
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Колесник Т. Л., Колесник А. О. Вплив активності води на мікробіологічні показники м’ясних січених виробів, збагачених кальцієм. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 236-242.
Abstract: Досліджено показник активності води у м’ясних фаршах, що містять добавки із харчової кістки у вигляді НКХ. Доведено, що значення активності води суттєво впливає на безпечність виробів за мікробіологічними показниками.
The index of water activity in minced meats, which contain additions from food bone as FBF was investigated. The influence of water activity value on safety of products on microbiological indices was proved.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5892
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_39.pdf178.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.