Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5885
Title: Визначення якості батонів нарізних звичайних, які реалізуються в торговельній мережі
Authors: Бачинська, Я. О.
Аліпова, Ю. П.
Keywords: батони нарізні звичайні;торговельна мережа;якість;товарознавча порівняльна характеристика
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Бачинська Я. О., Аліпова Ю. П. Визначення якості батонів нарізних звичайних, які реалізуються в торговельній мережі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 210-214.
Abstract: Подано товарознавчу порівняльну характеристику батонів нарізних звичайних, які надходять у торговельну мережу від різних виробників. Надано дані щодо визначення органолептичних і фізико-хімічних показників якості. У результаті досліджень встановили, що лише один зразок батона нарізного звичайного Салтівського хлібозаводу за всіма показниками відповідає вимогам нормативної документації.
Work is devoted merchandizing to the comparative characteristic of long loafs cut usual which arrive in a trading network from different manufacturers. In work the data by definition organoleptic and physical and chemical indicators of quality is given. As a result of research have established that, only one sample to a long loaf of a cut usual "Saltovsky" bakery on all indicators meets the requirements of the SD.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5885
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_35.pdf162.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.