Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64131
Title: Вплив плодово-овочевих кріопаст на рухомість води в мармеладі желейно-фруктовому
Authors: Артамонова, М. В.
Шматченко, Н. В.
Дьяков, О. Г.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Артамонова М. В., Шматченко Н. В., Дьяков О. Г. Вплив плодово-овочевих кріопаст на рухомість води в мармеладі желейно-фруктовому. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 54-55.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64131
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_54-55.pdf121.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.