Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64131
Title: | Вплив плодово-овочевих кріопаст на рухомість води в мармеладі желейно-фруктовому |
Authors: | Артамонова, М. В. Шматченко, Н. В. Дьяков, О. Г. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Артамонова М. В., Шматченко Н. В., Дьяков О. Г. Вплив плодово-овочевих кріопаст на рухомість води в мармеладі желейно-фруктовому. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 54-55. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64131 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_54-55.pdf | 121.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.