Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64144
Title: Перспективи використання вторинної горіхової сировини для збагачення білком борошняних виробів
Authors: Новік, Г. В.
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Лисюк, Г. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Новік Г. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Лисюк Г. М. Перспективи використання вторинної горіхової сировини для збагачення білком борошняних виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 80-81.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64144
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_80-81.pdf118.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.