Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64147
Title: | Вплив продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи на процес дозрівання пшеничного тіста |
Authors: | Олійник, С. Г. Степанькова, Г. В. Кравченко, О. І. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Олійник С. Г., Степанькова Г. В., Кравченко О. І. Вплив продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи на процес дозрівання пшеничного тіста. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 86-87. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64147 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_86-87.pdf | 135.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.