Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64147
Title: Вплив продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи на процес дозрівання пшеничного тіста
Authors: Олійник, С. Г.
Степанькова, Г. В.
Кравченко, О. І.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Олійник С. Г., Степанькова Г. В., Кравченко О. І. Вплив продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи на процес дозрівання пшеничного тіста. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 86-87.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64147
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_86-87.pdf135.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.