Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64133
Title: Використання шроту з насіння льону для збагачення пшеничного хліба
Authors: Бондаренко, Ю. В.
Ющенко, Г. П.
Іжевська, О. П.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бондаренко Ю. В., Ющенко Г. П., Іжевська О. П. Використання шроту з насіння льону для збагачення пшеничного хліба. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 58-59.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64133
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_58-59.pdf118.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.