Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64134
Title: Технологічна придатність м’яса та основні причини її погіршення
Authors: Віннікова, Л. Г.
Цигура, В. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Віннікова Л. Г., Цигура В. В. Технологічна придатність м’яса та основні причини її погіршення. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 60-61.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64134
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_60-61.pdf119.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.