Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64142
Title: | Стан і тенденції розвитку науково-інноваційної діяльності |
Authors: | Мазуренко, І. К. Філіпова, Л. Ю. Крохальова, А. А. Проноза, О. В. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Мазуренко І. К., Філіпова Л. Ю., Крохальова А. А., Проноза О. В. Стан і тенденції розвитку науково-інноваційної діяльності. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 76-77. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64142 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_76-77.pdf | 117.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.