Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64142
Title: Стан і тенденції розвитку науково-інноваційної діяльності
Authors: Мазуренко, І. К.
Філіпова, Л. Ю.
Крохальова, А. А.
Проноза, О. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мазуренко І. К., Філіпова Л. Ю., Крохальова А. А., Проноза О. В. Стан і тенденції розвитку науково-інноваційної діяльності. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 76-77.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64142
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_76-77.pdf117.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.