Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64136
Title: | Можливості використання СБС у м’ясних комбінованих виробах |
Authors: | Горбань, В. Г. Павлоцька, Л. Ф. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Горбань В. Г., Павлоцька Л. Ф. Можливості використання СБС у м’ясних комбінованих виробах. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 64-65. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64136 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_64-65.pdf | 119.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.