Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64141
Title: Використання знежиреного термічно обробленого борошна амаранту в технології безглютенових кондитерських виробів
Authors: Кучерук, З. І.
Постнова, О. М.
Галич, А. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кучерук З. І., Постнова О. М., Галич А. О. Використання знежиреного термічно обробленого борошна амаранту в технології безглютенових кондитерських виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 74-75.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64141
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_74-75.pdf122.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.