Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64137
Title: Дослідження впливу тривалості замішування тіста на показники якості безглютенового хліба
Authors: Грищенко, А. М.
Слобожан, А. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Грищенко А. М., Слобожан А. О. Дослідження впливу тривалості замішування тіста на показники якості безглютенового хліба. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 66-67.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64137
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_66-67.pdf129.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.