Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 165
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Дослідження перетравлюваності білків in vitro в білкових пастах для дитячого харчування | Ткаченко, Н. А.; Українцева, Ю. С.; Назаренко, Ю. В. |
2015 | Комбіновані ферментовані біфідовмісні молочно-зернові напої | Ткаченко, Н. А.; Некрасов, П. О. |
2015 | Використання монокультур Lactobacillus plantarum у складі заквашувальних композицій для виробництва функціональних молочних продуктів для людей із серцево-судинними захворюваннями | Ткаченко, Н. А.; Назаренко, Ю. В.; Окуневська, С. О. |
2015 | Антиоксидантная активность экстрактов виноградных выжимок, полученных в среде субкритической воды | Сукманов, В. О.; Петрова, Ю. М.; Захаревич, В. Б.; Маринин, А. И. |
2015 | Інтенсивність перебігу протеолітичних процесів у бринзі, що виготовлена з частковою заміною хлориду натрію | Скульська, І. В.; Цісарик, О. Й. |
2015 | Органічне виробництво – запорука безпеки та якості | Скрипка, Л. І.; Кривобік, Р. А. |
2015 | Дослідження впливу ядра насіння соняшнику подрібненого на показники якості готових виробів | Скрипка, Л. І.; Глазунова, А. В.; Власенко, Л. Л. |
2015 | Пошуково-дослідна робота студентів із розробки молочних продуктів функціонального та оздоровчого призначення | Скрипка, Л. І.; Абрамова, Т. С.; Маліборська, Р. І. |
2015 | Дослідження впливу мікробного полісахариду ксампану на властивості безборошняного тіста для мафінів | Самохвалова, О. В.; Касабова, К. Р. |
2015 | Дослідження вологоутримуючої здатності порошків із виноградних вичавків | Самохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М. |
2015 | Дослідження якості заморожених дрібнодисперсних добавок із фруктів | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А. |
2015 | Технологія молочно-рослинних функціональних нанонапоїв на основі сироватки молочної | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А. |
2015 | Технологія молочно-рослинних каротиновмісних нанонапоїв на основі сироватки молочної | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Абрамова, Т. С. |
2015 | Вивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних прянощів як сировини для оздоровчих продуктів харчування | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Радченко, Л. О.; Юр’єва, О. О. |
2015 | Вивчення впливу кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення на пектинові речовини ягід під час отримання заморожених дрібнодисперсних пюре з них | Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М. |
2015 | Розробка інуліновмісних наноструктурованих добавок із топінамбура | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.; Лосєва, С. М. |
2015 | Вплив сублімаційного сушіння та кріогенного подрібнення на збереження БАР часнику під час розробки технології дрібнодисперсних ароматичних добавок | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О. |
2015 | Інноваційна технологія оздоровчих кисломолочних напоїв із використанням маслянки та тонкодисперсних добавок із пряних овочів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В. |
2015 | Інновації в технології отримання заморожених ягід та дрібнодисперсного замороженого пюре з них для оздоровчого харчування | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кіпенко, Г. В. |
2015 | Вивчення якості нових видів молочно-рослинних десертів із використанням наноструктурованого пюре з ягід | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кіпенко, Г. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 165