Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [165] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 165
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Дослідження перетравлюваності білків in vitro в білкових пастах для дитячого харчуванняТкаченко, Н. А.; Українцева, Ю. С.; Назаренко, Ю. В.
2015Комбіновані ферментовані біфідовмісні молочно-зернові напоїТкаченко, Н. А.; Некрасов, П. О.
2015Використання монокультур Lactobacillus plantarum у складі заквашувальних композицій для виробництва функціональних молочних продуктів для людей із серцево-судинними захворюваннямиТкаченко, Н. А.; Назаренко, Ю. В.; Окуневська, С. О.
2015Антиоксидантная активность экстрактов виноградных выжимок, полученных в среде субкритической водыСукманов, В. О.; Петрова, Ю. М.; Захаревич, В. Б.; Маринин, А. И.
2015Інтенсивність перебігу протеолітичних процесів у бринзі, що виготовлена з частковою заміною хлориду натріюСкульська, І. В.; Цісарик, О. Й.
2015Органічне виробництво – запорука безпеки та якостіСкрипка, Л. І.; Кривобік, Р. А.
2015Дослідження впливу ядра насіння соняшнику подрібненого на показники якості готових виробівСкрипка, Л. І.; Глазунова, А. В.; Власенко, Л. Л.
2015Пошуково-дослідна робота студентів із розробки молочних продуктів функціонального та оздоровчого призначенняСкрипка, Л. І.; Абрамова, Т. С.; Маліборська, Р. І.
2015Дослідження впливу мікробного полісахариду ксампану на властивості безборошняного тіста для мафінівСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.
2015Дослідження вологоутримуючої здатності порошків із виноградних вичавківСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.
2015Дослідження якості заморожених дрібнодисперсних добавок із фруктівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А.
2015Технологія молочно-рослинних функціональних нанонапоїв на основі сироватки молочноїПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А.
2015Технологія молочно-рослинних каротиновмісних нанонапоїв на основі сироватки молочноїПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Абрамова, Т. С.
2015Вивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних прянощів як сировини для оздоровчих продуктів харчуванняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Радченко, Л. О.; Юр’єва, О. О.
2015Вивчення впливу кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення на пектинові речовини ягід під час отримання заморожених дрібнодисперсних пюре з нихПавлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.
2015Розробка інуліновмісних наноструктурованих добавок із топінамбураПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.; Лосєва, С. М.
2015Вплив сублімаційного сушіння та кріогенного подрібнення на збереження БАР часнику під час розробки технології дрібнодисперсних ароматичних добавокПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.
2015Інноваційна технологія оздоровчих кисломолочних напоїв із використанням маслянки та тонкодисперсних добавок із пряних овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.
2015Інновації в технології отримання заморожених ягід та дрібнодисперсного замороженого пюре з них для оздоровчого харчуванняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кіпенко, Г. В.
2015Вивчення якості нових видів молочно-рослинних десертів із використанням наноструктурованого пюре з ягідПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кіпенко, Г. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 165