Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64140
Title: | Цукрове печиво з пребіотичними властивостями |
Authors: | Коркач, Г. В. Кушнір, Ю. Р. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Коркач Г. В., Кушнір Ю. Р. Цукрове печиво з пребіотичними властивостями. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 72-73. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64140 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_72-73.pdf | 118.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.