Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64140
Title: Цукрове печиво з пребіотичними властивостями
Authors: Коркач, Г. В.
Кушнір, Ю. Р.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Коркач Г. В., Кушнір Ю. Р. Цукрове печиво з пребіотичними властивостями. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 72-73.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64140
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_72-73.pdf118.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.