Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64145
Title: Використання кунжутного шроту в харчуванні
Authors: Овсянникова, Л. К.
Валевська, Л. О.
Андрасович, Д. В.
Шарапанюк, Ю. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Овсянникова Л. К., Валевська Л. О., Андрасович Д. В., Шарапанюк Ю. В. Використання кунжутного шроту в харчуванні. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 82-83.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64145
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_82-83.pdf114.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.