Випуск 2 (18) : [42] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 42
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Особливості процесу заморожування калини звичайної як сировини для виробництва напівфабрикатів функціонального призначенняОдарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Бабіч, А. О.
2013Підвищення ефективності фільтрації суспензії воскоподібних речовин у соняшниковій оліїНетреба, А. О.; Гладкий, Ф. Ф.
2013Вплив технологічних параметрів на результати екстракції макухи соняшнику етиловим спиртомМатюхов, Д. В.; Гладкий, Ф. Ф.
2013Визначення ступеня збереженості йоду в процесі виробництва бісквітів підвищеної біологічної цінностіКорзун, В. Н.; Дюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е.
2013Дослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировиниМалюк, Л. П.; Балацька, Н. Ю.
2013Аналіз переваг харків’ян під час вибору молочної продукціїГоловко, М. П.; Чуйко, Л. О.; Сорокіна, С. В; Акмен, В. О.
2013Аналіз забезпечення систем харчування лікувального призначення збалансованими групами нутрієнтівЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.; Фалько, О. О.; Юрченко, І. Ю.
2013Підвищення ефективності роботи холодильних агрегатів на базі компресорів із регульованим числом обертівДьяков, О. Г.; Воронцова, Ж. В.; Качалов, В. В.
2013Огляд конструкцій сучасних апаратів для формування пельменної продукціїАфукова, Н. О.; Стародуб, Ж. Ж.
2013Безлушпинне ядро соняшнику для отримання кондитерських виробівТесленко, С. О.; Перевалов, Л. І.; Садовничий, Г. В.
2013Методи формування відбивальних систем у інфрачервоних апаратах харчової промисловостіСаєнко, С. Ю.
2013Перспективні напрями розвитку холодильних систем з акумуляцією холодуПотапов, В. О.; Петренко, О. В.; Золотарьов, В. В.
2012Сушіння гідробіонтів у псевдозрідженому шаріДейниченко, Г. В.; Карнаушенко, Ю. В.
2013Дослідження робочих параметрів напівпроникних ультрафільтраційних мембранДейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Гафуров, О. В.
2013Дослідження процесу концентрування пектинового екстрактуДейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Гузенко, В. В.; Лихобаба, О. В.
2013Особливості технології та рецептури термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектинуЛюбенко, Г. Д.
2013Наукове обґрунтування змішаного драглеутворення в технологіях термостабільних начинокМороз, О. В.
2013Визначення реологічних властивостей м’ясних фаршів з емульгаторами ацилгліцеринної природиМурликіна, Н. В.; Янчева, М. О.
2013Дослідження впливу заморожування–розморожування на в’язкість розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природиЯнчева, М. О.; Желєва, Т. С.
2013Комплексна оцінка якості сиркових виробів для дитячого харчуванняЧеревична, Н. І.; Хацкевич, Ю. М.; Кобрін, В. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 42