Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 42
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Особливості процесу заморожування калини звичайної як сировини для виробництва напівфабрикатів функціонального призначення | Одарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Бабіч, А. О. |
2013 | Підвищення ефективності фільтрації суспензії воскоподібних речовин у соняшниковій олії | Нетреба, А. О.; Гладкий, Ф. Ф. |
2013 | Вплив технологічних параметрів на результати екстракції макухи соняшнику етиловим спиртом | Матюхов, Д. В.; Гладкий, Ф. Ф. |
2013 | Визначення ступеня збереженості йоду в процесі виробництва бісквітів підвищеної біологічної цінності | Корзун, В. Н.; Дюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е. |
2013 | Дослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировини | Малюк, Л. П.; Балацька, Н. Ю. |
2013 | Аналіз переваг харків’ян під час вибору молочної продукції | Головко, М. П.; Чуйко, Л. О.; Сорокіна, С. В; Акмен, В. О. |
2013 | Аналіз забезпечення систем харчування лікувального призначення збалансованими групами нутрієнтів | Черевко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.; Фалько, О. О.; Юрченко, І. Ю. |
2013 | Підвищення ефективності роботи холодильних агрегатів на базі компресорів із регульованим числом обертів | Дьяков, О. Г.; Воронцова, Ж. В.; Качалов, В. В. |
2013 | Огляд конструкцій сучасних апаратів для формування пельменної продукції | Афукова, Н. О.; Стародуб, Ж. Ж. |
2013 | Безлушпинне ядро соняшнику для отримання кондитерських виробів | Тесленко, С. О.; Перевалов, Л. І.; Садовничий, Г. В. |
2013 | Методи формування відбивальних систем у інфрачервоних апаратах харчової промисловості | Саєнко, С. Ю. |
2013 | Перспективні напрями розвитку холодильних систем з акумуляцією холоду | Потапов, В. О.; Петренко, О. В.; Золотарьов, В. В. |
2012 | Сушіння гідробіонтів у псевдозрідженому шарі | Дейниченко, Г. В.; Карнаушенко, Ю. В. |
2013 | Дослідження робочих параметрів напівпроникних ультрафільтраційних мембран | Дейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Гафуров, О. В. |
2013 | Дослідження процесу концентрування пектинового екстракту | Дейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Гузенко, В. В.; Лихобаба, О. В. |
2013 | Особливості технології та рецептури термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину | Любенко, Г. Д. |
2013 | Наукове обґрунтування змішаного драглеутворення в технологіях термостабільних начинок | Мороз, О. В. |
2013 | Визначення реологічних властивостей м’ясних фаршів з емульгаторами ацилгліцеринної природи | Мурликіна, Н. В.; Янчева, М. О. |
2013 | Дослідження впливу заморожування–розморожування на в’язкість розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи | Янчева, М. О.; Желєва, Т. С. |
2013 | Комплексна оцінка якості сиркових виробів для дитячого харчування | Черевична, Н. І.; Хацкевич, Ю. М.; Кобрін, В. М. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 42