Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3356
Title: Визначення реологічних властивостей м’ясних фаршів з емульгаторами ацилгліцеринної природи
Authors: Мурликіна, Н. В.
Янчева, М. О.
Keywords: м’ясні фарші;емульгатори;реологічні властивості
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Мурликіна Н. В., Янчева М. О. Визначення реологічних властивостей м’ясних фаршів з емульгаторами ацилгліцеринної природи. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 31-42.
Abstract: Наведено результати дослідження реологічних властивостей м’ясних фаршів з емульгаторами ацилгліцеринної природи. Визначено закономірності зміни структурно-механічних показників фаршів залежно від вмісту емульгаторів і способу підготовки жирової сировини.
The results of studying the rheological properties of minced meat with the emulsifiers of acylglycerine origin are given. The regularities of changing structural and mechanical characteristics of forcemeats depending of the emulsifiers’ content and a way of preparation of fatty raw materials are defined.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3356
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_7.pdf391.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.