Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3357
Title: | Наукове обґрунтування змішаного драглеутворення в технологіях термостабільних начинок |
Authors: | Мороз, О. В. |
Keywords: | термостабільні начинки;драглеутворення |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Мороз О. В. Наукове обґрунтування змішаного драглеутворення в технологіях термостабільних начинок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 42-47. |
Abstract: | Аналітично та експериментально досліджено утворення
термотропно-іонотропних драглів за різних співвідношень цих
драглеутворювачів та їх реологічні властивості під дією різних температур.
Проаналізовано результати досліджень вологовидільної здатності модельних
систем із метою обгрунтування властивостей готового напівфабрикату в
широкому діапазоні температур споживання. The paper analytically and experimentally study the formation of thermotropic-ionotropic gels at different proportions of these gelling agents and their rheological properties under the influence of different temperatures. The results of studies the allocation of water ability to model systems to study the properties of semi-finished product in a wide temperature range of consumption. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3357 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (18) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_8.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.