Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3370
Title: Визначення ступеня збереженості йоду в процесі виробництва бісквітів підвищеної біологічної цінності
Authors: Корзун, В. Н.
Дюкарева, Г. І.
Гасанова, А. Е.
Keywords: бісквіти підвищеної біологічної цінності;йод;бісквіт
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Корзун В. Н., Дюкарева Г. І., Гасанова А. Е. Визначення ступеня збереженості йоду в процесі виробництва бісквітів підвищеної біологічної цінності. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 126-131.
Abstract: Наведено дані щодо можливості підвищення біологічної цінності бісквітів унаслідок додавання дієтичної добавки з морських водоростей (еламін), яка характеризується високим вмістом гармонійно скомпонованих йоду та інших мінеральних речовин. Установлено ступінь збереженості йоду в процесі виготовлення бісквіта з еламіном та еламіном і стевіозидом.
There is an information about the possibility of increasing the biological value of biscuits due to the addition of dietary supplements from algae (elamin), which is characterized by a high content of harmoniously arranged iodine and other minerals. The degree of preservation of iodine in manufacturing process of biscuit with Elamin, Elamin and stevioside is determined.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3370
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_21.pdf265.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.