Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3369
Title: Дослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировини
Authors: Малюк, Л. П.
Балацька, Н. Ю.
Keywords: соуси;хімічний склад соусів;нетрадиційна сировина
Issue Date: 2013
Citation: Малюк Л. П., Балацька Н. Ю. Дослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 121-126.
Abstract: Досліджено харчову цінність нових соусів із ягід, яка свідчить про те, що отримані продукти значно перевершують традиційні соуси за вмістом мінеральних речовин, органічних кислот та інших хімічних сполук.
Studied a nutritional value of new sauces from the berries, which indicate that these products far exceed the traditional sauces on the content of mineral substances, organic acids and other chemical compounds.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3369
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_20.pdf265.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.