Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 42
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2013 | Посилення зв’язків наукової бібліотеки Харківського державного університету харчування та торгівлі з іншими бібліотечними закладами шляхом книгообміну | Льовшина, Л. Д.; Бакуменко, Л. Г. |
2013 | Оцінка біорозкладуваного комбінованого пакувального матеріалу за критеріями безпечності | Дубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Круглова, О. С. |
2013 | Кількісні показники збалансованості нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування | Крутовий, Ж. А. |
2013 | Моделювання лібраційних коливань молекул води | Малафаєв, М. Т. |
2013 | Дослідження властивостей крохмалів фізичної модифікації для виробництва солодких соусів-топінгів | Колесникова, М. Б.; Андрєєва, С. С. |
2013 | Дослідження кінетики процесу екстрагування похідних хлорофілу з базиліку звичайного | Пелехова, Л. С.; Усатюк, С. І.; Арсеньєва, Л. Ю |
2013 | Удосконалення переробки пряно-ароматичної рослинної сировини в технології напоїв та вин із функціональними властивостями | Осипова, Л. А. |
2013 | Вплив біокаталітичних методів обробки чорниці на вміст ароматичних сполук під час виробництва соку | Хомич, Г. П. |
2013 | Дослідження впливу гідролізату з молюсків на виведення 137Сs з організму людини | Крамаренко, Д. П.; Кірєєва, О. І.; Рябушко, В. І.; Пересічний, М. І.; Дейниченко, Л. Г. |
2013 | Дослідження в’язкості розчинів білків із колагеновмісної сировини | Малафаєв, М. Т.; Домахіна, М. О.; Шаніна, О. М.; Погожих, М. І. |
2013 | Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектом | Головко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В. |
2013 | Визначення підходів до отримання правової охорони на зовнішній вигляд страв та харчових продуктів як об’єктів інтелектуальної власності | Дуб, В. В.; Забочай, О. В. |
2013 | Моделювання складу сметанного соусу | Дьяков, О. Г.; Щербакова, Т. В.; Гапонцева, О. В. |
2013 | Формування ринку кондитерських виробів в Україні | Дюкарева, Г. І.; Кривошеєва, Н. М.; Соколовська, О. О. |
2013 | Стан і тенденції розвитку кондитерської галузі та ринку збивних кондитерських виробів | Дюкарева, Г. І.; Соколовська, О. О. |
2013 | Дослідження формуючої здатності модельних систем крокетної маси на основі борошна пшеничного | Хаустова, Т. М.; Федак, Н. В. |
2013 | Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальцію | Шурдук, І. В.; Серік, М. Л.; Карпов, Р. В. |
2013 | Удосконалення системи управління якістю як чинник конкурентоспроможності підприємств м'ясопереробної галузі | Одарченко, М. С.; Сесь, А. М.; Соколова, Є. Б. |
2013 | Формування якості та підвищення економічної ефективності технології м’ясних хлібів | Онищенко, В. М.; Шубіна, Л. Ю.; Хохітва, К. В. |
2013 | Хімічний склад пшона із зерна проса різних сортів, районованих у Харківській області | Дубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Ленерт, С. О. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 42