Випуск 2 (18) : [42] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 42
Дата випускуНазваАвтор(и)
2013Посилення зв’язків наукової бібліотеки Харківського державного університету харчування та торгівлі з іншими бібліотечними закладами шляхом книгообмінуЛьовшина, Л. Д.; Бакуменко, Л. Г.
2013Оцінка біорозкладуваного комбінованого пакувального матеріалу за критеріями безпечностіДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Круглова, О. С.
2013Кількісні показники збалансованості нутрієнтів на різних етапах створення систем харчуванняКрутовий, Ж. А.
2013Моделювання лібраційних коливань молекул водиМалафаєв, М. Т.
2013Дослідження властивостей крохмалів фізичної модифікації для виробництва солодких соусів-топінгівКолесникова, М. Б.; Андрєєва, С. С.
2013Дослідження кінетики процесу екстрагування похідних хлорофілу з базиліку звичайногоПелехова, Л. С.; Усатюк, С. І.; Арсеньєва, Л. Ю
2013Удосконалення переробки пряно-ароматичної рослинної сировини в технології напоїв та вин із функціональними властивостямиОсипова, Л. А.
2013Вплив біокаталітичних методів обробки чорниці на вміст ароматичних сполук під час виробництва сокуХомич, Г. П.
2013Дослідження впливу гідролізату з молюсків на виведення 137Сs з організму людиниКрамаренко, Д. П.; Кірєєва, О. І.; Рябушко, В. І.; Пересічний, М. І.; Дейниченко, Л. Г.
2013Дослідження в’язкості розчинів білків із колагеновмісної сировиниМалафаєв, М. Т.; Домахіна, М. О.; Шаніна, О. М.; Погожих, М. І.
2013Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектомГоловко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.
2013Визначення підходів до отримання правової охорони на зовнішній вигляд страв та харчових продуктів як об’єктів інтелектуальної власностіДуб, В. В.; Забочай, О. В.
2013Моделювання складу сметанного соусуДьяков, О. Г.; Щербакова, Т. В.; Гапонцева, О. В.
2013Формування ринку кондитерських виробів в УкраїніДюкарева, Г. І.; Кривошеєва, Н. М.; Соколовська, О. О.
2013Стан і тенденції розвитку кондитерської галузі та ринку збивних кондитерських виробівДюкарева, Г. І.; Соколовська, О. О.
2013Дослідження формуючої здатності модельних систем крокетної маси на основі борошна пшеничногоХаустова, Т. М.; Федак, Н. В.
2013Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальціюШурдук, І. В.; Серік, М. Л.; Карпов, Р. В.
2013Удосконалення системи управління якістю як чинник конкурентоспроможності підприємств м'ясопереробної галузіОдарченко, М. С.; Сесь, А. М.; Соколова, Є. Б.
2013Формування якості та підвищення економічної ефективності технології м’ясних хлібівОнищенко, В. М.; Шубіна, Л. Ю.; Хохітва, К. В.
2013Хімічний склад пшона із зерна проса різних сортів, районованих у Харківській областіДубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Ленерт, С. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 42