Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3358
Title: | Особливості технології та рецептури термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину |
Authors: | Любенко, Г. Д. |
Keywords: | пектин;молоковмісна начинка;термостійка молоковмісна начинка |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Любенко Г. Д. Особливості технології та рецептури термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 47-51. |
Abstract: | Розроблено нову технологію термостійкої начинки на основі молочної
сировини з використанням пектину. Наведено рецептурний склад та
технологічний процес її виробництва. A new technology of heat-stable filling based on milk stuff with the use of pectin is developed. The prescribed composition and technological process of its manufacture is described. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3358 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (18) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_9.pdf | 237.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.