Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3355
Title: Дослідження впливу заморожування–розморожування на в’язкість розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи
Authors: Янчева, М. О.
Желєва, Т. С.
Keywords: харчові розчини;заморожування;розморожування;інгредієнти полісахаридної природи
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Янчева М. О., Желєва Т. С. Дослідження впливу заморожування–розморожування на в’язкість розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 24-31.
Abstract: Досліджено вплив заморожування–розморожування на в’язкість розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи. Установлено, що під час реалізації циклу «заморожування–розморожування» в’язкість розчинів змінюється. Описано залежності в’язкості розчинів від їх концентрації.
The effect of freezing and thawing on the viscosity of solutions of polysaccharide food ingredients nature is observed. It was found that the implementation of the cycle "freeze-thaw" viscosity solutions varies. The dependence of viscosity solutions of concentrations was described in the article.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3355
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_6.pdf265.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.