Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3354
Title: Комплексна оцінка якості сиркових виробів для дитячого харчування
Authors: Черевична, Н. І.
Хацкевич, Ю. М.
Кобрін, В. М.
Keywords: сиркові вироби;дитяче харчування
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Черевична Н. І., Хацкевич Ю. М., Кобрін В. М. Комплексна оцінка якості сиркових виробів для дитячого харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 17-24.
Abstract: Розглянуто питання розробки рецептур сиркових виробів для дитячого харчування, збагачених зерновими інгредієнтами – вівсяним борошном та пшеничними висівками. Товарознавча оцінка нових сиркових виробів показала, що вони мають у своєму складі харчові волокна, оптимальне співвідношення жирів та білків, знижену енергетичну цінність порівняно, із сирками промислового виробництва, та можуть бути рекомендовані для дієтичного та дитячого харчування.
The question of the development of cheese curd recipes for baby food products enriched grain ingredients – oat flour and wheat bran. Commodity cheese curd evaluation of new products has shown that they are rich in dietary fiber have the optimal ratio of fats and proteins, reduced energy value compared with cheese products manufacturing, and can be recommended for dietary and baby food.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3354
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_5.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.