Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3361
Title: Сушіння гідробіонтів у псевдозрідженому шарі
Authors: Дейниченко, Г. В.
Карнаушенко, Ю. В.
Keywords: сушіння гідробіонтів;гідробіонти;псевдозріджений шар
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дейниченко Г. В., Карнаушенко Ю. В. Сушіння гідробіонтів у псевдозрідженому шарі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 64-69.
Abstract: Висвітлено питання щодо існуючих технологій обробки харчових продуктів із гідробіонтів шляхом сушіння у псевдозрідженому шарі. Гідробіонти, зокрема кальмар, рибний фарш, м’ясо крилю та м’ясо мідії, розглядаються як високоякісна сировина щодо виробництва сушеного продукту у вигляді круп, гранул, чіпсів та порошків. Проаналізовано дослідження способів сушіння гідробіонтів у псевдозрідженому шарі.
The question of existing technologies for hydrobionts food processing by the drying in a fluidized bed is covered. Hydrobionts, especially squid, minced fish, krill meat and mussels meat, are regarded as high-quality raw materials for the production of dried product in the form of grains, granules, chips and powders. Researches of hydrobionts methods drying in the fluidized bed are analyzed.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3361
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_12.pdf238.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.