Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3363
Title: Методи формування відбивальних систем у інфрачервоних апаратах харчової промисловості
Authors: Саєнко, С. Ю.
Keywords: харчова промисловість;інфрачервоні апарати;відбивальні системи
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Саєнко С. Ю. Методи формування відбивальних систем у інфрачервоних апаратах харчової промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 79-83
Abstract: Розглянуто методи розв’язку диференціального рівняння для отримання форми відбивача в апаратах харчової промисловості, що забезпечує необхідний розподіл теплоти на поверхнях складної форми.
The methods of solving differential equations to obtain the shape of the reflector apparatus in the food industry, which provides the necessary heat distribution on the surfaces of complex shape
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3363
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_14.pdf465.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.